Milyen vállalkozásoknak ajánljuk honlapjainkat?

Korlátolt Felelősségű Társaságoknak

Betéti Társaságoknak

Egyéni vállalkozásoknak

 

Mire ajánljuk weboldalainkat?

 

Termékek bemutatására

Kereskedelmi és gyártó cégek, vállalkozások weboldalával kapcsolatos fontos elvárás a termékeik ismertetése, bemutatása, szöveges és képi információk formájában a leendő vásárlóknak.

Szolgáltatás bemutatására

Szolgáltató cégek számára fontosnak tarjuk az aktuális szolgáltatási lehetőségekről, akciókról informálni meglévő és leendő partnereit. A piaci versenyben nagy jelentősége van

 

Milyen vállalkozásoknak ajánljuk weboldalainkat?

 

Induló vállalkozások számára üzleti weboldal

A Piacverseny.hu induló vállalkozások számára az alábbi üzleti weboldalt kínál: kifejezetten azokat a cégeket és vállalkozásokat akarjuk támogatni, melyek a cégalapítást követően, vagy azzal egy időben, egy a cég üzleti folyamatát támogató weboldalt terveznek üzembe állítani az interneten.

 

Működő vállalkozás elavult honlapjának megújítása

A piacverseny.hu fontosnak tartja, hogy a már jól működő vállalkozások is 4-5 évente frissítsék meg elavult és nem karban tartott weboldalaikat. Miért fontos ez?A konkurencia folyamatos növekedése és a versenytársak marketing szemléletmódjával, minden esetben lépést kell tartani, ha vállalkozás azt szeretné, hogy a célcsoport megtaláljon minden friss információt cégről vagy vállalkozásról. A megújulásnak éppen olyan fontos része a tartalom mid a design, a külső megjelenés.