Honlap AKCIÓ Olcsón vagy akár teljesen Ingyen?

 

Vállalkozásunk most lehetőséget kínál Önnek, hogy modern, működő honlapot kapjon tőlünk, akár teljesen ingyen.

Nem egyszerűen weboldalakat készítünk ügyfeleinknek, hanem hatékony eszközt adunk, hogy sikeresen növeljék vállalkozásuk forgalmát, bevételeit. Holnapkészítés szolgáltatásunk keretein belül olyan megoldásokat nyújtunk, amelyekkel a legkisebb vállalkozások is könnyedén extra profitot termelhetnek, lehetőséget adunk, hogy cége számára megnyíljon az internet adta lehetőség a fejlődésre!

Amennyiben ajánl olyan személyt, vállalkozást, intézményt vagy önkormányzatot, akinek weboldalra van szüksége, és közösen elérjük, hogy cégünk partnerei legyenek, akkor az Ön weboldalát kedvezményesen, ha jó szervező akár ingyen is kialakítjuk.

 

Ismerősei, partnerei körében biztosan van olyan, akinek nincsen vagy éppen elavult weboldala!

 

Amennyiben az Ön által ajánlott 3 partnert, (személy, vállalkozás, intézmény vagy önkormányzat) egyenként minimum 79.000.- Ft+ÁFA értékben készíttet weboldalt nálunk, abban az esetben mi az Ön weboldalát 0-forintér készítjük el.

 

Ha 3-nál kevesebb partnert szervez, akkor is jár kedvezmény!!

Ön honlapja +1 partner, akkor az Ön weboldalából 30% kedvezmény

Ön honlapja +2 partner, akkor az Ön weboldalából 60% kedvezmény

Ön honlapja +3 partner, akkor az Ön weboldalából 100% kedvezmény

 

Az AKCIÓRA regisztrált partner által megrendelt honlap értéke egyszeri 79.000 Ft+ÁFA, ami ha jó szervező most teljesen ingyen készítjük el!

Nincs havidíj, nincs rejtett költség!

 

Az akció ideje a regisztrációtól számított 2 hónapon belül érvényes, vagy is ennyi ideje van, hogy regisztrációját követően újabb partnert ajánljon részünkre, hogy az Ön leendő weboldalához kedvezményeinkkel élni tudjon.

Az akcióban való részvételhez szükséges a regisztrációs lap kitöltése, melyet megtalál az alábbi linkre kattintva!

A regisztrációt követően e-mailben értesítjük az akcióban való részvételének elfogadásáról, majd felvesszük önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. A regisztráció megtörténtét követően Ön azonnal ajánlást tehet részünkre újabb potenciális ügyfelekre, mellyel csökkentheti honlapja költségeit.

Egy előre egyeztetett időpontban kollégánk felkeresi Önt és személyesen bemutatja a rendszert, tájékoztatja a részletekről. Amennyiben a rendszer elnyeri tetszését, szerződést kötnek, majd együtt elkészítjük az Ön oldalát.

A tárhely és domain regisztrációra akciónk nem vonatkozik. Az akció 2011. november 15 és 2012 január 15 között regisztrált partnerekre, vagy visszavonásig érvényes. Más akciókkal össze nem vonható. A kedvezmények csak abban az esetben érvényesíthetőek, ha az ajánlott partnerrel cégünk szerződést köt weboldal készítésre minimum 79.000Ft+ÁFA értékben.

 

Milyen módon teheti meg ajánlását részünkre?

A regisztrációt megtörténtéről az Önnek küldött e-mailünkben talál egy ügyfél kódot, melyet minden esetben fel kell használni ajánlásának közlésekor. Az ajánlásokat e-mailben tudjuk elfogadni melyet az alábbi e-mail címre szükséges elküldeni az ajánló és az ajánlott adataival.

Címzett e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

E-mail tárgya: Tárgy: A Hónap ajánlata / Ajánlás

 

Ajánló adatai

Az Ön regisztrációs ügyfél kódja:

Az Ön mind ajánló neve:

 

Ajánlott adatai

Kapcsolattartó neve:

Cégnév, szervezet, vagy önkormányzat neve:

Elérhetősége:

Telefonszáma:

E-mail címe:

 

A piacverseny.hu a lehető legnagyobb gondossággal vigyáz a személyes adatokra. Azt harmadik személynek hozzájárulás nélkül nem adja ki.

Bővebb információ az adatvédelmi nyilatkozatunkban.